WELKOM

Bent u op zoek naar een innovatieve binnendeur die geheel op maat wordt vervaardigd en een waar stijlelement in uw interieur vormt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres ! Als dealer van o.a. ANYWAYdoors hebben we al jarenlang ervaring in het adviseren en plaatsen van de mooiste deuren op maat. Of u nu een (taats)deur zoekt in staal, Steel look, hout of geheel uit glas, het is allemaal mogelijk. Daarnaast zijn in onze showroom hoogwaardige systemen voor een schuifdeur op maat te ontdekken.

Maar ook als u die perfecte kast op maat zoekt die precies voldoet aan uw wensen… bij Muller Wonen op Maat bent u in goede handen. Al jaren is wonen op maat onze specialiteit.

Natuurlijk willen we optimaal tegemoet komen aan uw wensen. Uw eigen ideeën, gecombineerd met onze kennis en ervaring, resulteren in een ontwerp op maat. Een goede inventarisatie is daarbij onmisbaar. We nemen dan ook ruim de tijd om uw wensen in kaart te brengen. Daarbij houden we van openheid en een persoonlijke benadering. Dat werkt voor beide partijen wel zo prettig!

Ons uitgangspunt: eindeloze mogelijkheden, met altijd een optimale combinatie van functie en design. In onze showroom in Goirle krijgt u hier een goede indruk van. Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te komen nemen.

Graag tot ziens bij Muller Wonen op Maat… voor een interieur dat past!

Deuren op maat, Stalen deuren op maat, Steellook deuren op maat, Schuifdeuren op maat, Glazen deuren op maat, Taatsdeuren, Vlakke deuren, Vlakke deuren met inbouwkozijn, Onzichtbare deuren, Kasten op maat, Inloopkasten op maat, Schuifdeurkasten op maat.

 

 

ONZE SHOWROOM IS OP AFSPRAAK GEOPEND VAN WOENSDAG T/M ZATERDAG.

MAIL UW AANVRAAG NAAR: 

INFO@MULLERWONEN.NL

 

 

 

 

 

 

© 2021 Muller Wonen Goirle - Ontwerp & Techniek: BaakBeeld